MiRa Zorg

Betaalbare Zorg, Begeleiding & Coaching voor iedereen!


Welkom op de website van MiRa. MiRa is een sterk groeiend bedrijf dat integrale zorg, begeleiding en coaching oplossingen biedt voor iedereen en individueel op maat! Hierbij moet men denken aan schuldhulpverlening, begeleiding & coaching van leerlingen, studenten en volwassenen, begeleiding van leerlingen, studenten en volwassenen met een psychosociale of lichamelijke handicap (ADHD, ASS, etc), persoonlijke verzorging en huishoudelijke ondersteuning. Daarnaast fungeert MiRa als gerenommeerd consultancy & adviesbureau voor scholen (van basisschool, voortgezet onderwijs tot HBO en WO) op het gebied van onderwijsontwikkeling, pedagogiek en probleemleerlingen.  

Om op al deze terreinen zorg en begeleiding aan te kunnen bieden, bestaat MiRa uit 5 onafhankelijke divisies, die elk eigen specialismen in huis hebben. Door de juiste specialismen in de juiste mate te combineren levert MiRa een compleet en hoogwaardig zorg en begeleidingspakket, toegesneden op de wensen en behoeften van de cliënt.
 

Hierin kenmerkt MiRa zich voornamelijk door het toepassen van eigen ontwikkelde unieke integrale begeleidingsmethodieken en tools. Met name in de begeleiding van personen met een psychosociale beperking is structuur en dus een integrale aanpak onmisbaar voor succes. De ontwikkelde tools en methodieken zijn dan ook toepasbaar bij thuisbegeleiding, sociale begeleiding, studiebegeleiding en begeleiding in zelfredzaamheid. 

Echter, naast alleen het aanbieden van kwalitatief hoogstaande zorg, voert MiRa ook voortdurend (wetenschappelijk) onderzoek uit naar nieuwe begeleidingsmethodieken en wordt er intensief samengewerkt met meerdere bedrijven en scholen om de noodzakelijke hulpmiddelen te leveren die begeleiding en zorg kunnen optimaliseren. Resultaten van onderzoek en nieuwe hulpmiddelen worden dan ook via cursussen aangeboden aan ouders, begeleiders en scholen.

 


 Like MiRa on FaceBook