Examentraining

 

MiRa Studiebegeleiding biedt jaarlijks examentraining aan in de vakken Natuurkunde, Scheikunde en Wiskunde A t/m D. In overleg en bij voldoende animo, is ook training in andere vakken mogelijk.

De examentraining sessies worden georganiseerd in de weekeinden voorafgaande en in de examenweek, en zullen 7 uur per sessie duren (incl. pauze).

Het eerste deel van elke sessie zal worden gebruikt om de belangrijkste punten van de theoriestof nog een keer te herhalen en te verduidelijken. Het 2 de deel van de sessie omvat het oefenen van enkele lastige tentamenopgaven, waarnaast er ook veel aandacht besteedt wordt aan het lezen van opgaven en de manier van antwoorden. Dit laatste om de scorekans te optimaliseren. Tussen de sessies zal er een gemeenschappelijke lunch zijn, welke in de prijs is inbegrepen.

De voorlopige data 2016 zijn:

Scheikunde (HAVO & VWO): Za 7 mei (9:00-16:00)

Natuurkunde (HAVO & VWO): Zo 8 mei (9:00-16:00)

Wiskunde B & D (HAVO & VWO): Di 10 mei (9:00-16:00)

Wiskunde A & C (HAVO & VWO): Za 14 mei (9:00-16:00)

De kosten per training bedragen 80 euro (incl lunch). Een volledige training van 3 vakken kost als totaalpakket 200 euro.

Inschrijven kan tot ……………………… per mail of via het contactformulier. Voor meer informatie kan vrijblijvend contact met ons kantoor worden opgenomen. 

Wilt U meer informatie t.a.v. de mogelijkheden op het gebied van studiebegeleiding, trainingen en cursussen, bekijk ook onze nieuwe website:

 http://www.studiebegeleidinglimburg.nl